~ Storytelling vormt de manier waarop we de wereld om ons heen zien. Mijn naam is Hannah Sophia en ik werd verliefd op het vertellen van verhalen in beeld en tekst. Het ervaren, voelen en beleven is wat mijn bloed sneller doet stromen. Dankbaar dat ik mijn passie gevonden heb reis ik de wereld rond op zoek naar een nieuw bijzonder verhaal. Mijn eigen verhaal werd mijn ”merk” en zo ontstond Hannah Sophia Stories.

In 2013 begon ik sieraden in Thailand en India te ontwerpen en te in te kopen. Ik verkocht op festivals en kon hier veel in kwijt. De verhalen achter deze kleine juweeltjes, het delen op festivals en de reizen die ik nog kon maken waren geweldig. Ik hield ervan en het heeft mij jaren lang op fantastische plekken gebracht. Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft altijd prioriteit gehad. Zo leerde ik onderweg dat het bezitten van zoveel ”spullen” voor mij niet bedoeld was. Na twee Vipassanas in Azië, een prachtig project in Afrika en vele verre reizen raakte ik steeds meer geïnteresseerd in eenvoud en spirituele groei. Zo ontdekte ik dat spirituele groei niks minder betekent dan; Innerlijke kracht. Het vinden hiervan, het onderzoeken en alles wat daarom heen dwarrelt bleef mij intrigeren. Inmiddels kan ik al deze ontdekkingen kwijt in mijn werk als visual storyteller. Ik vind verhalen, beleef ze, schrijf ze en fotografeer.

Ik beheer social media, deel mijn worstelingen hiermee en kom op de mooiste plekken ter wereld. Het werken voor The Ohm Collection, een duurzaam merk uit Haarlem kwam als een cadeautje op mijn pad. De verhalen vastleggen, reizen en tegelijk onderzoeken hoe wij de wereld beter en mooier kunnen maken voelt als ”eigen” en zo wilde ik werk gaan zien.

Vrij als een vogel reizen, over de wereld en werken op afstand: zo vond ik mijzelf, voor nu, want ik zeg niet dat ik later als ik groot ben geen vastigheid wil. Voor meerdere klanten bouw ik hun ”Visual Story” en in een wereld waar steeds meer mensen zich bewust worden zijn emoties er niet langer om te verbergen. De kracht van beeld wordt sterker en het gevoel hierbij des te meer. Wat je ziet is wat je gelooft, nietwaar?

Ik coach ondernemers met hun personal branding en vind dit ontzettend leuk om te doen. Jou in je kracht zetten, goed kijken hoe je jouw verhaal het beste kunt vertellen, dat vind ik echt leuk! In een een op een sessie krijg je inzicht in hoe je persoonlijke ontwikkeling kan bijdragen aan de juiste communicatie over wie jij bent als brand.

Op Story of My World schrijf ik in het engels over mijn avonturen en op mijn eigen blog, hier vind je mijn verhalen in het Nederlands. Ben je nou nieuwsgierig wat ik allemaal aan het doen ben? Of heb je andere vragen? Ik beantwoord ze graag! Mail naar info@hannahsophia.nl

Wil je mijn verre reizen volgen?

https://www.instagram.com/hannahsophiastories/

Ik hoop je gauw te ontmoeten in de toekomst!

Liefde,

Hannah Sophia

 

Pin on PinterestShare on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter