About Hannah Sophia

Bijna 30 jaar geleden werd ik in Utrecht geboren als Hannah Sophia. Het was een lange zware geboorte en de eerste 14 uur van mijn leven heb ik geslapen. Met mijn armpje uit de kom lag ik als kleine eigenwijze vechter in de warme couveuse. Ik wilde nog niet bij mijn moeder vandaan ik was nog niet klaar voor deze wereld. als gevoelig wezentje leerde ik al snel dat ik veel in mij opnam en soms in stilte het beste kon verwerken. Op mijn geboorte kaartje stond;

“Peins over weten en niet weten, bestaan en niet bestaan.
Laat tenslotte beide terzijde zodat je kunt zijn lieve Hannah”

Ik begon al jong met schrijven, schreef gedichten toen ik acht was maar raakte ergens onderweg mijn zekerheden kwijt. Ik ben verliefd op het ontdekken van nieuwe plaatsen en mensen, om te zien wat hen beweegt, om te praten en te kijken. Ik observeer graag, maar ben ook graag in gesprek. Ik hou van de magie van woorden, van bergen en de zee van stilte en lawaai en alles wat leeft. Als hobby filosoof met een flinke dosis mensen kennis, de gun factor in mijn rugzak en mijn open houding ben ik al zoveel wijzer geworden door alle reizen die ik maak. Als echte avonturier alleen naar India, treinreizen van meer dan dertig uur en trektochten in Nepal, mij kan het niet gek genoeg. Ik zie ook de andere kant, raak verward soms van deze wereld en wil graag met jou delen wat ik hierin ervaar.

Ik studeerde af als stylist, heb altijd oog voor detail gehad en vond het niet moeilijk om ideeën te vertalen naar sprekend beeld. Ik ging als freelancer werken, startte mijn eigen label, had drie jaar een webshop en runde grote campagnes voor bedrijven. Het was een droom en ik zou niks anders hebben gedaan. Ik voelde me wel gevangen in mijzelf en heb in januari 2017 mijn huis opgezegd, ik ben gestopt met mijn sieraden lijn en trok opnieuw zonder basis de wijde wereld in. Zuid Amerika, Centraal Amerika, Azie en zoveel meer, ik wil doorgaan tot ik naar huis wil waar dat ook mag zijn.

“Ik moest leren luisteren, ben perfectionistisch en gedreven en zit vaak mijzelf in de weg. Ik moest eerst leren stilstaan, pas toen kon ik voorruit. Ik wil mijn hart volgen, waar dat ook heen leid”
Sinds ik dat hart ben gaan zoeken kan ik niet meer terug. Mijn innerlijke kracht werd groter en ik ben al van jongs af aan geïnspireerd door iedere andere cultuur. Het boeddhisme laat me inzien dat het allemaal ook zo anders kan.. Ik wil je inspireren, ik wil je laten zien dat alles begint met een wens. Mensen vragen mij wel eens, hoe doe je dat dan? Waar haal je dat lef vandaan? Ik zeg altijd: Ik ben net zo bang als jij, maar ik doe het gewoon.. Ik stond op mijn vijftiende tegen over de grootste producent van Nederland en zei: ik wil dit. De kleine bruine labeltjes van mijn eerste collectie hadden mooie quotes om je te inspireren en mijn favoriet: “Leef je droom”

Hannah Sophia reist zonder huis de wereld rond. Met een backpack en 2 dromen neemt ze jou mee op haar verre reis. Hannah Sophia is als hobby filosoof gek op het uitvinden van nieuwe culturen, de wereld en hoe alles nou eigenlijk werkt. Wat reizen met je doet, daar schrijft zij over. Het inspireert jou om te blijven dromen, om te durven en te doen en nooit te denken dat iets niet kan. Het zijn verhalen die je raken, open en eerlijk, over alles wat leeft.

Meer weten? Neem contact op!