Op het gave platform over alles wat je moet weten als digital nomad, Meetings in The Sun deel ik de afgelopen weken mijn verhaal over mijn droomreis door Zuid – Amerika. Ik mocht met een compleet uitgeruste camper van Holiday Rent vanuit het noorden van Chili, dwars door Bolivia naar Peru rijden! Dat dit een ultiem gave reis was hoef ik jou niet te vertellen!!

Ik zet hieronder de facts voor je op een rij!

  • Voor alle info omtrent mijn route, de voorbereiding en alle andere weetjes ga je naar Meetings in The Sun. Op deze website vind je niet alleen de verhalen die ik maakte, maar ook allerlei informatie over het bestaan als digital nomad.
  • Je hebt voor deze landen GEEN visum nodig!
  • Voor alle info in de landen waar je doorheen reist kun je terecht bij Holiday Rent! Ik vond dit zo fijn reizen. Alle grensovergangen zijn geregeld, ze maken alle papieren die je nodig hebt tijdens je reis van te voren op orde én ze weten ook nog eens allerlei leuke plekken voor je! Het is even een zoektocht om uit te vogelen met welk verhuurbedrijf je het beste in zee kunt gaan, er zijn ontzettend veel dingen waar je aan moet denken. Mijn keuze voor Holiday Rent was voornamelijk vanwege deze drie belangrijke punten: de jarenlange ervaring, de persoonlijke begeleiding & de vele mogelijkheden die zij bieden!

Je kan bijvoorbeeld ook de camper in Peru ophalen, of ergens anders waar jij je reis wil beginnen.                Dat en meer vind ik ontzettend goede service!

  • Ik kreeg ontzettend veel vragen voor en tijdens mijn reis; is dit wel veilig? Ik zelf ben niet zo bang aangelegd en heb een groot vertrouwen, maar ik heb ook ervaren dat alle vragen over de veiligheid voornamelijk gaan over iemand zijn eigen beleving. In de landen zelf zijn de mensen ontzettend vriendelijk! Het is veilig om er met een camper doorheen te reizen én de wegen waar je overheen gaat zijn ook veilig. Maak je hierover dus niet al teveel zorgen! Let goed op je spullen, uiteraard, maar op welke reis doe je dat niet? En houd je camper goed in de gaten. Sluit hem goed af, waar je ook bent en laat nooit je waardevolle spullen erin achter! Als je deze simpele dingen goed in de gaten houdt dan komt alles gewoon goed en heb je een onvergetelijke reis.
  • Waar je nog even goed aan moet denken als je deze reis gaat maken is warme kleding!
  • Beste reistijd voor deze trip: vanaf begin Mei is het laagseizoen. Dit betekend fijne prijzen en overal goede deals. Daarnaast heb je ook de meeste plekken voor jezelf omdat er niet meer zoveel toeristen zijn overal. Hoe gaaf is dat!!

 

Comments

comments