Personal Brand Coaching

Heb jij moeite om jezelf in the picture te krijgen? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Veel ondernemers in het creatieve vak zijn ontzettend goed in wat ze doen, maar het lukt ze
niet om de juiste weg in te slaan qua branding. Doormiddel van de online coaching die ik bied die bestaat uit gesprekken, vragen en opdrachten, gaan we op zoek naar jou, en hoe jij dit kunt vertalen naar jouw brand. Zodat jouw brand ook echt van jou is. De focus ligt hierbij vooral op persoonlijke groei en ontwikkeling. Vaak onderschat, maar enorm belangrijk als het om jou als brand. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Hoe wil jij dat jouw klanten je ervaren? Wat zijn jouw kernwaarden?

Wil je meer weten over hoe belangrijk persoonlijke communicatie is voor jouw brand en ben je benieuwd wat mijn coaching voor jou daarin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met mij via info@hannahsophia.nl. Ik hanteer geen vaste tarieven of hele hoge prijzen. Naar aanleiding van jouw verhaal kijk ik samen met jou wat voor jouw brand nodig en haalbaar is. Naar aanleiding daarvan maak ik een prijs op maar voor je. Je krijgt in de coaching sessies niet alleen handvaten, maar ook documenten voor bijvoorbeeld een sterk & snel groeiend Instagram account.

Kijk voor meer mogelijkheden ook even bij Exchange. Wie weet kun jij wel iets voor mij betekenen en kunnen we onze talenten uitwisselen. Niks is onmogelijk!

“If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.”

– Albert Einstein